• Materialet Fitech, duke bërë ndryshimin e vërtetë

 • Mëso më shumë
 • Anhui Fitech Material Co., Ltd.

 • Shërbimi ynë

  /shërbimi ynë/#seksioni1

  Krijimi i qëllimit

  • Sisteme të avancuara të projektimit me linjë prodhimi të standardizuar
  • Sistemi i avancuar ndërkombëtar i menaxhimit të cilësisë ISO9001:2000

  Ekipi i shërbimit me përvojë

  • Dekada ekip me përvojë profesionale
  • Klientë nga më shumë se 50 vende dhe zona
  /shërbimi ynë/#seksioni2
  /shërbimi ynë/#seksioni3

  Metodat e larmishme të ngarkimit

  • Zgjidhni metodën më të përshtatshme të paketimit sipas karakterit të produktit
  • Llojet e kontejnerëve të shumllojshëm me paleta tymosjeje falas të disponueshme

  Cilësi e shkëlqyer

  • Prodhimi i pajisjeve me performancë të lartë për të siguruar cilësi të shkëlqyer
  • Inspektimi i palës së tretë para dërgesës në dispozicion dhe garancia e shërbimit pas shitjes
  /shërbimi ynë/#seksioni4
  /shërbimi ynë/#seksioni5

  Opsione të shumta pagese

  • Unionpay, remitanca, LC dhe mënyra të tjera pagese me mbështetje për mbledhjen e shumë valutave
  • Klientët e bashkëpunimit afatgjatë për mënyrën e pagesës preferenciale

  Të gjitha mënyrat e transportit

  • Dorëzimi i shpejtë me mbështetje të transportit oqean, ajror dhe tren
  • Kompani me shumë transport dhe mbulim të plotë të linjës së transportit për transportin e linjës direkte
  /shërbimi ynë/#seksioni6
  Kontrollimi i COA në internet

  Inspektimi i saktë i cilësisë

  • Ekipi i fortë teknik dhe testimi i instrumenteve precize për lëshimin e COA
  • Agjencia autoritative e vlerësimit lëshoi ​​një verifikim të raportit në internet në dispozicion

  Avokati i Sigurisë dhe Mjedisit

  • Sistemi i rreptë i monitorimit të sigurisë së prodhimit, TDS e saktë e përmbajtjes, garanci MSDS
  • Mbrojtja e gjelbër e mjedisit për të bërë përmbajtjen e elementeve në përputhje me standardet
  /shërbimi ynë/#seksioni8