• Materialet Fitech, duke bërë ndryshimin e vërtetë

 • Mëso më shumë
 • Anhui Fitech Material Co., Ltd.

 • Kimike me pastërti të lartë

  Kimike me pastërti të lartë
 • Pentoksidi i vanadiumit

  Mësoni më shumë >>

  Pentoksidi i vanadiumit
 • Thiourea

  Mësoni më shumë >>

  Thiourea
 • Trioksidi i molibdenit

  Mësoni më shumë >>

  Trioksidi i molibdenit
 • Dioksidi i manganit

  Mësoni më shumë >>

  Dioksidi i manganit
 • Trioksidi i antimonit

  Mësoni më shumë >>

  Trioksidi i antimonit
 • Acidi Sulfamik

  Mësoni më shumë >>

  Acidi Sulfamik
 • Trioksid arseniku

  Mësoni më shumë >>

  Trioksid arseniku
 • Oksidi i zinkut

  Mësoni më shumë >>

  Oksidi i zinkut
 • Metal me ngjyra

  Metal me ngjyra
 • Shufra indiumi

  Mësoni më shumë >>

  Shufra indiumi
 • Metal galium

  Mësoni më shumë >>

  Metal galium
 • Shufra e gjermaniumit

  Mësoni më shumë >>

  Shufra e gjermaniumit
 • shufër bismuti

  Mësoni më shumë >>

  shufër bismuti
 • Shufra e magnezit

  Mësoni më shumë >>

  Shufra e magnezit
 • Granulat e selenit

  Mësoni më shumë >>

  Granulat e selenit
 • Grumbull teluriumi

  Mësoni më shumë >>

  Grumbull teluriumi
 • Flokë kobalti

  Mësoni më shumë >>

  Flokë kobalti
 • Elemente të rralla të Tokës

  Elemente të rralla të Tokës
 • Oksid lantanumi

  Mësoni më shumë >>

  Oksid lantanumi
 • Oksidi i ceriumit

  Mësoni më shumë >>

  Oksidi i ceriumit
 • Oksidi i erbiumit

  Mësoni më shumë >>

  Oksidi i erbiumit
 • Oksid neodymium

  Mësoni më shumë >>

  Oksid neodymium
 • Oksid gadolinium

  Mësoni më shumë >>

  Oksid gadolinium
 • Oksidi i yterbiumit

  Mësoni më shumë >>

  Oksidi i yterbiumit
 • Oksidi i ittriumit

  Mësoni më shumë >>

  Oksidi i ittriumit
 • Oksid praseodymium

  Mësoni më shumë >>

  Oksid praseodymium
 • Shërbimi ynë

  Ne ofrojmë shërbim të gjithanshëm për ju

  • Krijimi i qëllimit

   Përfitimet

   Sisteme të avancuara të projektimit me linjë prodhimi të standardizuar

   Mësoni më shumë >>

   Krijimi i qëllimit
  • Ekipi i shërbimit me përvojë

   Përfitimet

   Dekada ekip me përvojë profesionale

   Mësoni më shumë >>

   Ekipi i shërbimit me përvojë
  • Metodat e larmishme të ngarkimit

   Përfitimet

   Zgjidhni metodën më të përshtatshme të paketimit sipas karakterit të produktit

   Mësoni më shumë >>

   Metodat e larmishme të ngarkimit
  • Cilësi e shkëlqyer

   Përfitimet

   Prodhimi i pajisjeve me performancë të lartë për të siguruar cilësi të shkëlqyer

   Mësoni më shumë >>

   Cilësi e shkëlqyer
  • Opsione të shumta pagese

   Përfitimet

   Unionpay, remitanca, LC dhe mënyra të tjera pagese me mbështetje për mbledhjen e shumë valutave

   Mësoni më shumë >>

   Opsione të shumta pagese
  • Të gjitha mënyrat e transportit

   Përfitimet

   Dorëzimi i shpejtë me mbështetje të transportit oqean, ajror dhe tren

   Mësoni më shumë >>

   Të gjitha mënyrat e transportit
  • Inspektimi i saktë i cilësisë

   Përfitimet

   Ekipi i fortë teknik dhe testimi i instrumenteve precize për lëshimin e COA

   Mësoni më shumë >>

   Inspektimi i saktë i cilësisë
  • Avokati i Sigurisë dhe Mjedisit

   Përfitimet

   Sistemi i rreptë i monitorimit të sigurisë së prodhimit, TDS e saktë e përmbajtjes, garanci MSDS

   Mësoni më shumë >>

   Avokati i Sigurisë dhe Mjedisit
  hvalign-360

  Pamje virtuale 360° e fabrikës

  Certifikata jonë

  Ne ofrojmë shërbim të gjithanshëm për ju

  certifikata 1
  certifikatën 2
  index_cer2
  certifikata 3
  index_cer3
  certifikata 4
  certifikatën 5
  certifikatën 6
  certifikatën 7
  certifikatë8
  certifikata 9
  certifikata10

  Blogu ynë

  Ne ofrojmë shërbim të gjithanshëm për ju

  Aplikimi i sulfatit cezium

  Aplikimi i sulfatit cezium

  Kripërat e ceziumit përdoren gjerësisht në fushën e mjekësisë dhe katalizatorit në prodhimin e sotëm industrial;Industria optoelektronike e kristaleve të scintilacionit dhe industria e fizikës me energji të lartë, ceziumi s...
  2023-prill-17 mësoni më shumë >>
  Fitech është ndër prodhuesit më të mëdhenj të ferrosiliconit me pastërti të lartë

  Fitech është ndër prodhuesit më të mëdhenj të p...

  Fitech është ndër prodhuesit më të mëdhenj të ferrosiliconit me pastërti të lartë.Ne u ofrojmë çelikut klientëve tanë një rritje të fortësisë dhe vetive deoksiduese, si dhe forcë dhe cilësi të përmirësuar.Një intr...
  2023-prill-17 mësoni më shumë >>
  Furnizimi Fitech, osmium pluhur metalik i çmuar

  Furnizimi Fitech, osmium pluhur metalik i çmuar

  Osmiumi, elementi më i rëndë në botë Hyrje Osmiumi është një element i grupit VIII të tabelës periodike.Një nga grupi i platinit (rutenium, rodium, paladium, osmium, iridium, platin) ele...
  2023-prill-17 mësoni më shumë >>
 • Aplikimi i sulfatit cezium
  Aplikimi i sulfatit cezium
  Kripërat e ceziumit përdoren gjerësisht në fushën e mjekësisë dhe katalizatorëve në industrinë e sotme industriale...
  2023-prill-17
 • Fitech është ndër prodhuesit më të mëdhenj të ferrosiliconit me pastërti të lartë
  Fitech është ndër prodhuesit më të mëdhenj...
  Fitech është ndër prodhuesit më të mëdhenj të ferrosiliconit me pastërti të lartë.Ne ofrojmë klientëve tanë ste...
  2023-prill-17
 • Furnizimi Fitech, osmium pluhur metalik i çmuar
  Furnizimi me Fitech, metal i çmuar...
  Osmiumi, elementi më i rëndë në botë Hyrje Osmiumi është një element i grupit VIII të peri...
  2023-prill-17