• Материјал(и) на Fitech, што ја прави вистинската разлика

 • Научи повеќе
 • Anhui Fitech Material Co., Ltd.

 • Хемикалии со висока чистота

  Хемикалии со висока чистота
 • Ванадиум пентооксид

  Дознајте повеќе >>

  Ванадиум пентооксид
 • Тиуреа

  Дознајте повеќе >>

  Тиуреа
 • Молибден триоксид

  Дознајте повеќе >>

  Молибден триоксид
 • Манган диоксид

  Дознајте повеќе >>

  Манган диоксид
 • Антимон триоксид

  Дознајте повеќе >>

  Антимон триоксид
 • Сулфаминска киселина

  Дознајте повеќе >>

  Сулфаминска киселина
 • Арсен триоксид

  Дознајте повеќе >>

  Арсен триоксид
 • Цинк оксид

  Дознајте повеќе >>

  Цинк оксид
 • обоен метал

  обоен метал
 • Индиум ингот

  Дознајте повеќе >>

  Индиум ингот
 • Метал галиум

  Дознајте повеќе >>

  Метал галиум
 • Германиум ингот

  Дознајте повеќе >>

  Германиум ингот
 • Бизмут ингот

  Дознајте повеќе >>

  Бизмут ингот
 • Магнезиум ингот

  Дознајте повеќе >>

  Магнезиум ингот
 • Гранули од селен

  Дознајте повеќе >>

  Гранули од селен
 • Телуриумска грутка

  Дознајте повеќе >>

  Телуриумска грутка
 • Кобалт снегулка

  Дознајте повеќе >>

  Кобалт снегулка
 • Елементи на ретки земји

  Елементи на ретки земји
 • Лантан оксид

  Дознајте повеќе >>

  Лантан оксид
 • Цериум оксид

  Дознајте повеќе >>

  Цериум оксид
 • Ербиум оксид

  Дознајте повеќе >>

  Ербиум оксид
 • Неодимиум оксид

  Дознајте повеќе >>

  Неодимиум оксид
 • Гадолиниум оксид

  Дознајте повеќе >>

  Гадолиниум оксид
 • Итербиум оксид

  Дознајте повеќе >>

  Итербиум оксид
 • Итриум оксид

  Дознајте повеќе >>

  Итриум оксид
 • Прасеодимиум оксид

  Дознајте повеќе >>

  Прасеодимиум оксид
 • Нашата услуга

  Ние обезбедуваме сеопфатна услуга за вас

  • Создавање намера

   Придобивки

   Напредни системи за дизајн со стандардизирана производна линија

   Дознајте повеќе >>

   Создавање намера
  • Искусен сервисен тим

   Придобивки

   Децениски професионален искусен тим

   Дознајте повеќе >>

   Искусен сервисен тим
  • Диверзифицирани методи на вчитување

   Придобивки

   Изберете го најпогодниот метод на пакување според карактерот на производот

   Дознајте повеќе >>

   Диверзифицирани методи на вчитување
  • Одличен квалитет

   Придобивки

   Производство на опрема со високи перформанси за да се обезбеди одличен квалитет

   Дознајте повеќе >>

   Одличен квалитет
  • Повеќе опции за плаќање

   Придобивки

   Unionpay, дознака, LC и други начини на плаќање со поддршка за наплата на повеќе валути

   Дознајте повеќе >>

   Повеќе опции за плаќање
  • Сите начини на транспорт

   Придобивки

   Брза испорака со поддршка за океански, воздушен и воз за транспорт

   Дознајте повеќе >>

   Сите начини на транспорт
  • Прецизна проверка на квалитетот

   Придобивки

   Силен технички тим и тестирање на прецизни инструменти за издавање COA

   Дознајте повеќе >>

   Прецизна проверка на квалитетот
  • Застапник за безбедност и животна средина

   Придобивки

   Строг систем за следење на безбедноста на производството, точен TDS на содржината, гаранција за MSDS

   Дознајте повеќе >>

   Застапник за безбедност и животна средина
  hvalign-360

  Виртуелен поглед од 360° на фабриката

  Нашиот сертификат

  Ние обезбедуваме сеопфатна услуга за вас

  сертификат 1
  сертификат2
  index_cer2
  сертификат3
  index_cer3
  сертификат4
  сертификат5
  сертификат6
  сертификат7
  сертификат8
  сертификат9
  сертификат10

  Нашиот блог

  Ние обезбедуваме сеопфатна услуга за вас

  Примена на цезиум сулфат

  Примена на цезиум сулфат

  Цезиумовите соли се широко користени во областа на медицината и катализаторот во денешното индустриско производство;Индустријата за оптоелектроника со кристали за сцинтилација и индустрија за физика со висока енергија, цезиум с...
  2023-април-17 дознајте повеќе >>
  Fitech е меѓу најголемите производители на феросилициум со висока чистота

  Fitech е меѓу најголемите производители на високо-п...

  Fitech е меѓу најголемите производители на феросилициум со висока чистота.На челикот на нашите клиенти му обезбедуваме зголемување на цврстината и деоксидирачките својства и подобрена цврстина и квалитет.Еден внатрешен...
  2023-април-17 дознајте повеќе >>
  Набавка на Fitech, осмиум во прав од благороден метал

  Набавка на Fitech, осмиум во прав од благороден метал

  Осмиум, најтешкиот елемент во светот Вовед Осмиумот е елемент од групата VIII од периодниот систем.Еден од платинската група (рутениум, родиум, паладиум, осмиум, иридиум, платина) еле...
  2023-април-17 дознајте повеќе >>
 • Примена на цезиум сулфат
  Примена на цезиум сулфат
  Цезиумовите соли се широко користени во областа на медицината и катализаторот во денешните индустриски п...
  2023-април-17
 • Fitech е меѓу најголемите производители на феросилициум со висока чистота
  Fitech е меѓу најголемите производители...
  Fitech е меѓу најголемите производители на феросилициум со висока чистота.На нашите клиенти им обезбедуваме...
  2023-април-17
 • Набавка на Fitech, осмиум во прав од благороден метал
  Набавка на Fitech, благородни метали по...
  Осмиумот, најтешкиот елемент во светот Вовед Осмиумот е елемент од групата VIII од пери...
  2023-април-17